Han arribat nous productes de Sensilis a la farmàcia.

sensilis
Sensilis Skin Delight és una nova línia facial amb una fórmula excepcional.

– Il·lumina intensament la pell del rostre: Els extractes de Rabdosia Rubenscens i Siegesbeckia orientalis junt amb els extractes de baies de Goji, actuen sobre els principals pigments cutanis reduint la seva intensitat

– Revitalitza i vigoritza: L’associació de vitamina C i extracte de baies de Goji energitza i revitalitza la pell.

– Disminueix la sensació de la fatiga: El complexe de base de sal de magnesi i extracte de Loto, relaxa la pell i disminueix els signes.

– Acció detox i protecció enfront a les agressions externes: Amb la obtenció  dels extractes de ginseng, poma i préssec.

– Hidrata i reestructura: l’associació de l’àcid Hialuronic i de fosfolípids augmenten la hidratació i reforça la barrera hipolipídica cutània.

SENSORIALITAT ÚNICA:

– Textures úniques i de fàcil extensibilitat

– Confort a partir de la primera aplicació

– Productes adaptats per a tot tipus de pells

– Perfums naturals i frescos.

La crema SKIN DELIGHT: és un tractament anti-edat de dia que elimina els signes de fatiga i revitalitza la pell. Els seus components són la vitamina C i un poderós extracte de baies de Goji que tcrema de dia sensilis skin delightenen una acció il·luminadora intensiva, la seva aplicació ha de ser diàriament per el matí  després de la higiene habitual sobre cara, coll i escot. Com és una crema de dia incorpora un SPF 15 i la podem replicar 1 o 2 cops.

La crema de tractament intensiu activador de lluminositat i d’energia: és un tractament de nit compost per una crema i 4 vials activadors de vitamina C. La crema anti-edat té un extracte de flor de lotus amb propietats relaxants i un extractes de nabius dsensilis-skin-delight-crema-de-nochemascarilla-75-mle Goji, llavors de l’arbre de castanyer d’índies, mentol per una pell revitalitzada i il·luminada. S’ha d’aplicar diàriament la crema a la nit. Per intensificar l’acció il·luminadora, aplicar un cop per setmana el contingut del vial de 10% de vitamina C prèviament a la crema.

Peeling negre revitalitzant: il·lumina intensament i allisa la pell de lSensilis_SkinDelight_PeelingNegroAbierto_29Eurosa cara, la duresa de les partícules de Carídon i la superfície irregular li permet una acció exfoliant profunda i eficaç. Suavitza la pell, elimina imperfeccions, uniformitza el to i augmenta la lluminositat. Amb el carbó vegetal negre absorbeix l’accés de seu i les impureses acumulades dels porus. Contribueix a eliminar suaument les cèl·lules mortes de la pell, deixant-la neta, fresca i lluminosa. La vitamina C, estabilitza, il·lumina, revitalitza i energitza la pell. La vitamina E protegeix les cèl·lules cutànies de l’envelliment. La seva aplicació s’ha de fer 2 cops per setmana després de la higiene habitual, preferiblement a la nit, massejar sobre la pell i aclarir amb abunda’n aigua.

Eficacia demostrada  en nomes 4 setmanes de tractament.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s